Pages

Saturday, December 17, 2011

Hidup Nie Macam Palat...

Luahan yang agak meluap2 kat situ..ok!


Giler babi blog ni aku wat dr tahun lepas...tp tak pandai nk meng aplikasi nye, so jap2 ade jap2 ta de,,,
ta pe la...bia la blog ni buruk sket dr kain lap kaki, pengisian tu yang penting...rase cam gampang plak taip ayat segini..aishhh

Amek kau...aku nak terus kan jugak..aku nak sambung balik....setelah sekian lame kite clash, rupe2 nye aku masih rindu kan kau......wahai blog....wakaka

aku harap sangat kan de orang baik hati tunjuk ajar aq cam ne nk mekap sket blog aku ni..kesian jgk kau eh...hahaha


satu je la aku nk ingat kan kau AZU NOORDIN....

( Jadilah Diri Sendiri)

tu lagi penting nk menghadapi hidup yang semakin palat ni....kalau semue nk ikot orang, mang ta kemane la kau...

kadang2 geli pun ade bace blog and buat blog sendiri....sebab aku geli ni, ye la...aku kan macho+ensem+rock+brutal....tapi ade blog...kahkahkahkah...

PHHUUUUIHHH =.=' geli siak....



bace kaki : aku percaye tak akan ade sorang pun famili, sdare mare, kwn2, pakwe2 ke yang taw full kisah hidup aku...so bile tak tahu tuh, jgn la pandai2 men'judge' diri aku...wahai korang2 semue..!

0 comments:

Post a Comment