Pages

Tuesday, January 4, 2011

SATU HARI DI RUMAH

Tajuk ni nk story pasal bile satu hari aku tak de kelas..ape yg aku wat dirumah bersame2 rakan seperjuangan…


1. Bangun kompom kol9 atau kol10pg…tuh aku..yg lelain….hurmmmm lg dasyat..hahaha..kutok korg….korg ukan taw pun….wekkk=P agak kuang haja sket disini yer….hakhhak

2. Mate terkebil sambil raba2….raba lappy dan bodben kesayangan….cucuk…on…nk tggu lame…p basuh muke,gosok gg (2perbuatan ni jrg sekali..hahah bese nyer da 2jam on9 baru g basuh muke n gosok gg)

3. G dapur…cari bahan ape yg boleh di mkn..if tak de…panaskan enjin motor encek AA..g beli sarap…tak pun paling jrg sekali berlaku ialah kejot satu umah then pegi sarap reramai tnpe seorg pun yg mndi..haha kantoi..de la sorg due yg mandi tp yg pasti da tentu betul bukan aku orang nyer…kahkahkah….malu…tak la…muke slamber suda…bukan nk g ngorat pun…nk g mkn je kot (kot..ialah trend skg lau berbual kencang bersame teman seperjuangan)

4. Cube membuat rewang dirumah….seperti mengemas beramai2 atau masak beramai2…ni pon jrg berlaku….tp apbile masing2 kene sawan lalat maka rumah sewe itu bagaikan berpesta menyambut tahikusam thaipusam….habuk bagaikan tidak berani singgah,makanan beraneka jadah juadah spt di keni roges….hahaha

5. Ampaian baju diluar rumah bagai menyentuh simen kerane 1umah berebut2 basuh baju…yo la tyme ni je la rajin..kang da de kelas…mahu seminggu baju longgok..bile kumpul 1 umah..da boleh bukak bundle….

6. Lappy memasing kaan menjadi bahang kerana 24jam on……termasuk aku..bil kite bayar sesame kan..so tak heran pun kalau melambung…

7. Mule tercari2 novel2 lapuk untuk mngisi mase lapang….

8. Masing2 akan menunjukkan wajah yang kurang ceria sekiranyer tiada aktiviti menarik yg dilakukan di rumah.

9. Tyme tu sleep sampai petang..

10.Da petang…aktiviti yg kire rajin gak la 1 umah ni….g melepak kat elly (elly ni kedai makan)…mase ni akan lihat pintu tandas bagai mahu tercabut kerane berebut2 nk mandi….da ptg bru nk mndi…dasyat….hahaha





Bace kaki : hahaha..korg…rahsie bocor lagii…cane ni…jus for fun okey….best giler ngn korg…hehe aku taw korg tak kan bace…bab korg bukan mint sgt blog2 ni…nk2 blog kwn kau sorg ni…huahuahua…senyap2 jep ni…

1 comments:

Anonymous said...

aku dh bace...haha..kaw memg mlaz andy pown kn...

Post a Comment