Pages

Thursday, January 13, 2011

MENIRU MODUL DESIGN TOOLS...

uhuk2..kejadian ini di imbas beberapa hari lepas...


lokasi : department of mechanical engineering
time : 2.15pm - 3.15pm
day : monday
class : dtp6

dengan sepantas kilat berlari dr tmpat parking,maka smpai la ke kelas 1 lect ni...dengar-dengar ri ni dia nk wat ujian...bisik membe aku pade piring astro ku ini...

"hurmmm....kau yakin ke dia nak wat test ni beb...aku rase cm tak je..kau tgk muke dia...xbleh bla ar..hahaha (tak de kene mengene pun dgn soalan yg di tanye) " jwb aku dengan suara lantang.

"kau ni...ace kau try tgk dye bwk kertas tebal2 tuh..tuh tak lain mesti soalan test la tuh.." menggelabah kwn aku ni smbil bukak2 nota...

"hahaha..lek la woi...kau nk wat pe je lau de test pun...ade bwk toyol ker? setahu aku la kan,subjek ni note dia tuh je la satu yg besar n tak bpe tebal..nk wat toyol pun tak ley taw..rileks..." fuhh ni ayat seorang kwan yg baik..

" kau ni kan..aku taw la...cume aku nk setting buku dia ni kasi baikk jer...senang nk tgk.."balas kwn aku..

"kau ni kan..boleh tahan gak..tak sempat aku nk perah idea nk tiru cmner...hahaha" smbil memerhati kwn aku...


                                                          ************************************

lect aku  : ok semua...simpan nota.saya buat dua kuiz hari ini.dengar baik2...duuuaaaa

kawan2 aku : hape hencekkkkk....duaaa? kata hencek nk wat test..asal lak tetibe kuiz ni..dua plak tuh

lect aku : kertas test saya ada masalah..

(pelik kan..kertas test masalah..mcm ne tuh..agaknyer kertas tuh lari gamaknyer)

kelas pun yang tadinya mcm kapal perang rosak menjadi sunyiiiiiii...kedengaran suare unggas..burung berkicauan..katak bernyanyi..student lain yg bersembang 10batu boleh dga..m.cik cleaner tgh sapu...srett..srett..srettt...derap tapak kasut lect aku yang mundar-mandir...fuhhhhh hebat kencang jantung ku nk jwb (ceh..pdhal gegelak jep bab tak taw satu menda pun yg soalan tuh nak..hahaha)


tiba-tiba....suddenly...

bakkkkk!!!

(ishhh bunyi ape plak yg jatuh ni)

"awak ni...kalau nk meniru pun agak2 la..ni nota jatuh depan saya..ish2"

cettt...kantoi la pulak membe aku meniru...hahahaha...ape punye turr la....ish2 sekali tengah selak2 nota boley pulak jatuh kan....kahkahkahkah
nsib bek la hencek lect aku sporting...(lect baru...baik mule2 kot)
sesi menjawab pun diteruskan kan



pssssttttt : yang kantoi tuh bukan mmbe sebelah aku ni..tp budak laki..membe aku hebat....so..penuh la kau jwb petang tuh..hahaha jaat



bace kaki : hurmmm...kes toyol2 ni terjadi bila tak study je ok...tak la jahat mane...walau pun memang setiap kali de kuiz n test aku tak penah study..konsep aku senang jer...selagi boleh dpt jawab..jawab je..tak dpt sudah...usaha kan...cume usaha masing2 tu lain skit...hehehehe

0 comments:

Post a Comment