Pages

Tuesday, January 4, 2011

Bosan semester akhir di politeknik.

Argghhh….setelah sekian membuat pelbagai surat permohonan mahupun surat rayuan untuk tggal di hospital rambutan akhirnye ditolak..musnah impian ku…jadah ye…

Bohjan Bohsan seperti cipan tekene sembelit 3ari…itulah perasaan aku skang ni..mood da la tak bape sihat…AA plak dok sibok keje…ishh amboi tyme nk ngorat lu,smpai tak cukup mase rehat tyme keje pun awk nk msg…skg….amboi2…lempeng kang…

Dop tahe la aku cani smpai abes sem..mujo la sem ni pendek je…aku dengan penuh berkhemah berhemah tgk la takwim calendar pjb…hoorreeyyyy….abes bulan 4 beb…so tak lamee je ag…sabar azu….tlg jgn register name kat hospital rambutan..tak lame je lagi…relaks…


Semester 6 di politeknik johor bahru…(hanye course aku je kot)
Ni de la aktiviti aku setiap hari,setiap minggu,setiap bulan smpai abes sem

ISNIN :  kelas start kol8 smpai kol4 (tu pun jrg2 ade)
SELASA : tgk telebesen0n9, dan tido seharian
RABU : tgk telebesen,0n9,tido seharian mahupun tgk wayang(kebetulan rabu,tiket murah,port jj tebrau)tgk reramai bab 1 kelas xde kelas….
KHAMIS : kelas dr kol8 smpai kol4 (kekadang)
JUMAAT : bengkel kol10-smpai kol12….tapi tak wat keje pun…projek simple..wat jig jer
SABTU : tido seharian
AHAD : tido lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Coppp…bile mase aku dating ngn AA ni…entah la…de mase pun jupe jap2 je..ok la..lepas gak la gelore ni..ops jgn salah faham k…huahuaha…kangen bangat same kamu sih AA…(TERJEBAK TGK SINETRON)


Kesimpulan nyer….mate bengkak + jerawat naik = tido yg tak teratur




Bace kaki : menaip sambil tenung muke encek AA dlm T715 sony ericsson…..waaaa bz nyer keje…hukhukhuk…..geram tol…nsb bek kau tak taw kewujudan blog cik A kau ni…kutok kau diam2..hahaha (tak kutok pun la sayang juz lepas geram..kat u depan2, tak ley…sebab syg sgt)

0 comments:

Post a Comment