Pages

Monday, December 6, 2010

KITA TAK SUKA AWAK BILA.....

selame saye kenal awk...best sgt2...uit hepi la..mcm dunie ni saye yang punyer.....kalau lah boleh lari lompat berpagar sejauh 100km,da lame saye wat untuk awk untk tunjuk syg saye kat awk...

tp awak....kita tak suke awak bile.....


1. awak selalu dtg lambat kalau kiter ade date...selalu lmbt smpai 2jam..kekadang make-up saye cair...kekadang ketiak saye basah lencun tggu awak..bau masam...tp tak pe sebab saye syg awk kan...awk pun ckp sayer masam,awak xkesah...tp saye semdiri bau pun nk termuntah...hee


2. awak selalu kentut depan saye..mule-mule saye malu gak..tp lame-lame saye suke lak awk kentut depan saye...kire awak gentle la kan...gentle ke mcm tuh...tak pe la,sebab da syg kan...tp wak kalau kentut depan kawan-kawan awak,depan kawan-kawan saye...ee malu sgt awk...tlg ea wak....


3. awak selalu merajuk..tersangat mcm budak kecik...kekadang penat wak nk layan karenah awak mcm tuh...awak nak saye pujok awak..ee pade hal sume tu salah awak...ade ke patut awak suh saye korek idung awk...memang la sayer tak nak...ermm....tak pe la,sebab da syg kan...


4. awak susah nak angkat cll sayer...smpai berpuloh-puloh kali call,baru nk angkat...penat la wak..kekadang tuh rase nak je baling henset tuh kat awk nk tunjuk betape marahnyer sayer...kalau kawan-kawan awk cll,tak sempat ramlah ram nk nyanyi kat nset tuh awk da angkat walau awk bz cam ne sekali pun..saye tak kesah la kalau awak tgh keje ket tdo ke...ni awk buat alasan tengah tgk bola ngn kawan-kawan awk...eee..tak tahu ke saye risau kat awak..tp awk tak kan phm,awak fikir saye ni busy body...tak pe la,sebab da syg kan


5. awak selalu marah-marah saye depan kawan awk...malunyer awak...sampai nak nangis pun awak wat tak tahu jer...kawan-kawan awak pun da pandang semacam...tak pe la,sebab da syg kan...


6. awak selalu tuduh saye ade org lain...tu pun awak tuduh kalau saye lambat balas mesej awk...saye balas mesej lambat sebab kekadang saye tengah wat assigment,tengah tolong emak masak..tp awak tak nak phm...bile saye menangis,baru awak pujok ckp awak syg sgt kat sayer sebab tuh jd cm tuh...kalau awak buat, boleh pulak...tak pe la,sebab da syg kan..


7. awak selalu nk pergi mane2 tak bagitahu saye...awak tahu tak,saye susah hati kalau awak buat cm tuh...pagi awk de kat umah..taw2 mlm awak ade kat bandung,indonesia...ishh awak ni....kalau saye wat mcm tuh kat awk, mesti kene penampar kat pipi saye ni kan..ermm tak pe la,sebab da syg kan...


8. awak marah saye kalau saye rajin on9...saye nk taw gak kabar kawan-kawan saye...awk cemburu tak kene tempat...sampai suh saye delete account fb saye...ermmm tapi awak..saye ajak wat in relationship,awak tak nak...alasan awak..malu kat kawan la,tak market la...sedih saye taw tak...tak pe la,sebab da syg kan..

9.awak suke sangat check handphone saye...bukan ade pape pun...tp kalau awk terjumpe nno telepon lelaki,awk punyer marah...sampai maki-maki saye..padehal tuh no cousin saye..tp kalau saye nk peganng handphone awak,ntah bile dapat...sampai mati pun lom tentu ag..tak pe la,sebab da syg kan..


10. awak selalu hembus asap rokok kat muke saye...taw x,kuang aja sangat mcm tuh..alasan awak,awak suke tgk muke saye terbatuk-batuk cam semput tuh...kalau saye mati time tuh jugak..baru awk tahu...tak pe la,sebab da syg kan...


ni antare beberape saye tak suke kat awak..tp tak penah pun bgtahu kat awk..takut awak mengamuk kat saye..pahtu tggl kan saye...tak nak...sebab saye syg kat awk sesangat....cume saye wat cm ni supaye org lain bace then dierog berubah...tak pun smpai kan kat awk...hehehe kalau org lain bace mesti ckp saye ni bodoh..tp dieowg tak tahu..........

SAYA SAYANG AWK SANGAT-SANGAT.....

0 comments:

Post a Comment