Pages

Friday, December 3, 2010

helmet part 2

Nk sambung helmet part 2 pon lambat giler…bz rayer korban ri tuh..maaklum ar..org penting beb…
pahtu line bodben yg kat ulu kg aq tuh ade mcm xde je....wat aku tak de mud nk update...hehehe

Ok masok helmet part 2 ni aku nak cite sikit la pape yang berkaitan helmet. Ri tuh aku kate aku pakai helmet ms88 kan…uisshh tuh sebab tak mampu je nak beli helmet mahal..ops2 boleh nak beli..tp fikir 2,3 kali gak la…setakat nak g kelas je kot..tak kan nak plesing helmet mahal2 kan..kalau boy boleh la kot..ye la..nak merempit,nak plesing motor,nak lepak,nak meronggeng…pakai ms88 je…tak brape nak care la kot bagi dyeorg…pepandai je aku ni kan…hahaha

Helmet yang aku cam minat sikit..helmet nova…hurm penah tgk kaler pink..jambu la siot….pergh lau aku pakai tuh….aishh kompom perasan gilerr….perasan cam aku sorang je pakai helmet tuh..haha….bukan helmet arai pon…tp setakat aku yang pempuan ni da kire ok la tuh kot….

Kekadang terase pelik kan dunia ni…helmet ni juz nak selamatkan kepale korang je lau eksiden ke ape kan…tu pun nk ber pesen-pesen ke...tu je la kot function dye…ke de function len…ta taw la plak aku….
Mase wat entri ni…aku p la kat google image nak cari pic helmet…sat gi kua beberapa pic ni…





Hahahah….aku ta taw la ni natang ape…tapi aku anggap dia cam helmet gak la…huishhh dasyat..wat keje kat opis pon mau pakai helmet ka….takut monitor tu hempap kepale dia agaknyer…mau berdarah wei…kire dia ni bagus la…ade sikap langkah berjage2…ni pendapat aku antara function helmet cenggini

1.       1.   Takut monitor tu hempap pale dia
      .2.   Menjaga mata dari radiasi cahaya yang kuar dari skrin (wahh cam dokter pakar plak)
3.       3.   Yang ni aku rase betul…mencegah mate dari tgk bhn porno..hahaha..cth kat sini….(org yang tak nak tgk porno)…ok..dia nak cari image ke video,then kuar yang pelik2 spt porno…jadi helmet tuh dpt detect la kan…so kire terselamat dan menghalang dose la tuh…=)

Hahaha tapi bagi aku..tak ade makne nyer…kompom kalau jual helmet cm tuh tak laku…hahaha jaat2….jauh betul imaginasi aku….



Ni lagi satu gambar..taip2 helmet kuar pic ni..agaknyer org panggil ni helmet kot..macam  lam cite2 cartoon tu an…actionnnn kameennn..hehehe




tp korang bayang kan helmet macam ni di komersial kan…perghhh bergaye aku pegi kelas..pahtu tudung pun renyok seribu….kalau helmet ni boleh wat bertukar plak…perghhh ag care…tengah bawak motor,tetibe de orang kene rompak..tekan button tepi helmet..terus bertukar….konon2 jadi heroin la sekejap ka..haha memang merapu…


k..ni last....dapat emergency cll,kene g balai polis…jauh gak nk g…ambek kunci motor….ces!! hemet plak ta de…so alternative yang aku cadang kan mcm ni…hahahaha


kalau tgk gambar ni..ape yg buat pak cik ni pkai besen ganti kn helmet...ape motif die?? nak buat aku ketawe ker??yesssss.....memang berjaye...kihkihkih


helmet part 2 saje2 merapu…hehehe

0 comments:

Post a Comment