Pages

Wednesday, November 10, 2010

tempat menimba ilmu....

POLITEKNIK...


ade ape ngn politeknik....tmpt shopping ker...atau tempat dating...
politeknik....tmpat aku blaja la skg...politeknik ni lau nk crite mau smpai kesudah tak abes...xpe la..slow2 kite citer k....blaja kat politeknik mang best sesangat..best cane tuh sape yg blaja kat poli taw la...nk2 yg ambek mekanikal engineering cm aku..blaja lak kat politeknik johor bahru....perghhh...mang syioookkk gila la wei...









hahaha...overdose aku taip entri pasal poli ni.....poli je dok...bukan u pun nk crite....tp aku...kesah lak an....hehehe...so...first cerita politeknik johor bahru ni...aku nk crita pasal pak guard yg ade lam pic kat atas...pak guard ni mang terbaik la....kalau dok kat gate tuh,jaga macam polis trafik da...jpj jauh skali la...

hari-hari pegi poli mest nmpak muka pak guard ni lu..kdg2 jadi sumber inspirasi aku selama belajar kat cni...

thanks pak guard..kerana kau...tibe2 aku rase nk wat entry ni..kihkihkih

aissshhh...bukan nk crite tuh...ni ha...pak guard ni....pak guard politeknik johorbahru ni terbaik wooo....kdg2 nk jer tanye kat pak guard tuh...jpj pencen ker??? hahaha...jaat2....


pape pun...politeknik johor bahru owez in ma heart ok...ops pak guard pun...kihkihkih

bnyk lagi cerita psl life aku kat poli ni....

so........continue la....


0 comments:

Post a Comment